KEZELÉSEK

  • FDM
FDM TERÁPIA

Részletes anamnézisfelvétel, differenciál tesztek, ideg-, izom-, ízületi fájdalom-kezelés.

FDM egy igen új és különösen hatékony mozgásterápiás eljárás, amit az amerikai sürgősségi orvos Steven Typaldos D.O. fejlesztett ki és amit ma már az egész világon egyre szélesebb körökben alkalmaznak. Igen sok mozgásszervi elváltozás és megbetegedés válik az FDM-mel kezelhetővé, amiket az eddigi terápiák nem tudtak megoldani. Az FDM elismerten a legsikeresebb manuálterápiás fájdalomcsillapító módszer.

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

Regeneráció ,fájdalom csillapítás, rehabilitáció, kötőszöveti kezelésekkel, tornával, mobilizálással.

Akár azonnali fájdalomcsillapítással, mozgásterjedelem növekedéssel. FDM, flossing, köpöly.

  • Fájdalom csillapítás
  • hegkezelés
HEGKEZELÉS

A heg nem csupán esztétikai probléma. Sérülések és műtétek után létrejött hegeknek sokszor nem tulajdonítunk nagy jelentőséget pedig a hegek által okozott letapadások , összenövések komoly mozgásszervi és belsőszervi betegségeket okozhatnak.

A heget és az esetleges összenövéseket, lágyrészek lazításával, hegmasszázzsal, fascia kezeléssel, flossingolással lazítjuk, és mobilizáljuk. Hatására csökken a fájdalom, javul a keringés, a lágyrészek megnyúlnak, oldódnak a letapadások, a mozgásterjedelem pedig nő. Hegeket ultrahang terápiával is lehetőség van halványítani.

MASSZÁZS

A masszázs a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs, mely fellazítja az izmokat.

Csökkenti a fájdalmat, fokozza az anyagcserét, kedvezően befolyásolja az emésztést, valamint élénkíti a vérkeringést. Enyhíti a stressz hatásait.

  • Masszázs 1

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Becsípődött? Megrándult?
Fáj a mozgás?


KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE