KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK

 • köpöly kezelés 1
KÖPÖLY KEZELÉS

Az egyik leghasznosabb terápiás segédeszköz a köpöly.

FDM terápiába beillesztett fascia mobilizálás , ahol a cél a nem összeillő struktúrák és Septumok szétválasztása , melynek köszönhetően ROM-ot tudunk növelni és az ízület szabaddá válik.

KINESIO TAPE RAGASZTÁS

A kinesiology tape nem más, mint egy pamut, hosszában nyújtható szalag, amit akril ragasztóval rögzítünk a bőrre, tehát teljesen hatóanyag mentes.

Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is, de tökéletesen használható hegek kezelésére, lúdtalp, bokasüllyedés, gerincferdülés, előre eső váll korrigálására, banyapúp kezelésére.
Kismama – Kinesiotape kezelés segít a hasizom védelmében , kialakult Rectus Diastasis esetén, várandósság alatt és után is. Köldöksérv esetén mamánál ,babánál egyaránt. Sí ízület gyulladásakor , emlőgyulladás esetén ,baba hasfájásának enyhítésében.

 • Kinesiotape 1
 • NRX
NRX®- DINAMIKUS ÍZÜLETSTABILIZÁLÁS

A svéd Mediroyal cég által kifejlesztett, hatalmas nemzetközi karriert befutó NRX® átmenetet képez a kinesio-tape és az ortézisek között, egyesítve ezek összes előnyét és kiküszöbölve hátrányosabb jellemzőiket.

Az NRX® a kinesio-tape-hez hasonlóan rugalmas és a terapeuta által páciensre/panaszra szabható, ugyanakkor jóval költséghatékonyabb, hiszen hosszútávon, akár hónapokon át is viselheti a páciens, nincs szükség arra, hogy néhány naponta újra elkészítse az applikációt a terapeuta. Alkalmazható szinte bármely, az alsó- vagy a felsővégtagot érintő mozgásszervi panasz kezelése során.

SMR - self myofascialrelease a sport és mozgásszervi rehabilitáciòban

Smr henger szakszerű használatának betanìtása során, lépésről- lépésre megtanulhatod myofascialis önmasszázs kivitelezését.

Rendszeres és helyes otthoni használatával megelőzheted az izom-és ìzületi panaszok kialakulását, de a rehabilitáciò területén is nagy segìtségedre lehet:

 • növelheted az ìzületeid mozgástartományát
 • csökkenteni tudod az izom és ìzületi fájdalmaidat
 • elősegìti a testtudat fejlesztését és a sportolòi teljesìtményed javulását.
 • SMR
 • FLOSSING
FLOSSING

Kompressziós terápia, mely ízületi és izombántalmak igen hatékony és nagyon gyors kezelését, gyors fájdalomcsillapítását valósítja meg.

Radikális mértékben gyorsítja a szöveti regenerációs időt. Ödéma terápiában betöltött terápiás jelentősége igen nagy. Ajánlott még minden posztoperatív , poszttraumás és nyirokbeteg esetre.

FMA – Funkcionális mozgási analízis

Ebben a koncepcióban standardizált screeninget / analízist alkalmazunk a mozgások vizsgálatára.A mozgást befolyásolja : genetika , pszichés állapot , szociális körülmények , betanult mozgásminták,fájdalmak,traumák.

Mindez myofasciális mozgási programként manifesztálódik , ami függ a vezérlő idegrendszertől.Ez a program használhatja a testet jól , vagy árthat neki. Célzott eljárásokkal a program pozitív irányba változtatható Korrekciós gyakorlatokkal a továbbiakban (FT) mint Funkcionális tréning , amely egyidejüleg flexibilizál és stabilizál.

 • FMA

RÓLAM MONDTÁK

Vendégeim elégedettsége a legfontosabb számomra. • Kolopné Varga Szilvia
  2020. március 12.  - Nagy fájdalmakkal érkeztünk az FDM kezelésre. Mi lepődtünk meg a legjobban, hogy a fájdalom szinte köddé vált a kezelés végére. A profi munka mellett hasznos tanácsokat, tornagyakorlatokat is kaptunk, melyekkel saját magunknak tudunk segíteni. Csak ajánlani tudjuk!!! Köszönjük
  Kolopné Varga Szilvia
 • 2021. február 18. - Csak javasolni tudom mindenkinek.
  Csongrádi Gyöngy
 • 2021. február 19. - Javasolni tudom mindenkinek. Legjobb szakember!
  Kiss József
 • 2020. március 1.  - Nagyon kedves fogadtatás és a legjobb az egészben hogy fájdalommentesen távoztam. Nagyon szépen köszönöm
  Kozák István

ÁRAK

Felkeltettem érdeklődését?
Szeretné tudni az árakat?


ÁRAK MEGTEKINTÉSE