GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


TUDNIVALÓK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egyes szabályokat fontos ismerni, és ajánlatos betartani, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Az alábbiakban segíteni szeretnénk Önöknek ezek megismerésében.

BEJELENTKEZÉSSEL, IDŐPONT FOGLALÁSSAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
A bejelentkezés , időpont foglalás telefonon lehetséges .Amennyiben ajándékutalványt szeretne felhasználni, ellenőrizze annak érvényességét és a bejelentkezéskor jelezze ezt. Ha valamilyen egészségügyi problémája van, feltétlenül jelezze már a bejelentkezéskor, mert elképzelhető, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott az Ön egészsége érdekében.
IDŐPONT LEMONDÁSA
Ha valamilyen okból kifolyólag nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsen minél előbb. Legalább 24 órával a foglalást megelőzően illik bejelenteni a lemondást, hogy elegendő idő legyen az időpont újra értékesítésére, hiszen lehet, hogy valakinek éppen arra az alkalomra lenne szüksége egészségének visszaállítása, fenntartása érdekében. Természetesen lehetőség van a foglalási időpont módosítására is.
ÉRKEZÉS, ELSŐ KEZELÉS
Mindig érkezzen pontosan, és legalább 5-10 perccel a kezelés kezdete elött. Mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Kényelmes ruhában érkezzen.
ÉTKEZÉS ÉS IVÁS A KEZELÉSEK ELŐTT
A kezelést megelőző legalább egy órában már ne egyen és igyon. A kezelés előtt 2 órával, és a kezelés után, azonban érdemes több folyadékot fogyasztania, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés könnyebb a test számára . Éhgyomorral ne érkezzen a kezelésre!
HIGÉNIAI SZABÁLYZAT
A COVID-19 miatt kialakult egészségügyi helyzetben kiemelten fontosnak tartom pácienseim egészségének védelmét, ezért tisztelettel kérem az alábbiak betartására:

A szolgáltatásokat csak egészséges emberek vehetik igénybe . Kérem, vendégeimet, hogy amennyiben olyan enyhe tüneteket éreznek magukon, mint pl. az orrfolyás, fejfájás, torokszárazság, vagy torokkaparás, szaglás, vagy ízérzék elvesztése, fáradság vagy családtagjaik rendelkeznek hasonló tünetekkel akkor jelezzék nekem és egy későbbi időpontra helyezzük át a lefoglalt időpontot . Fontos, hogy ebben az esetben senki ne jelenjen meg közösségben.

A szociális távolságtartás céljából nem üzemeltetek váróhelyiséget, ezért kérem, az egyeztetett kezelési időpont előtt mindössze néhány perccel érkezzen! Kérem az időpontok pontos betartását!

Lehetőség szerint egyedül jöjjön, feleslegesen ne hozzon magával kísérőt!

Mivel a vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd más emberre, ezért kérem vendégeimet, hogy a megadott időpontra maszkban érkezzen majd meg. Ha nincs megfelelő maszkja, térítési díj ellenében tudok Önnek biztosítani, de raktárkészleteim korlátozottak, ezért kérem, lehetőség szerint hozzon magával. Abban az esetben, ha nincs Önnél maszk, kérem a rendelőbe lépés előtt jelezze , hogy a belépés már maszkban történhessen.

Maszkban dolgozom.

Érkezésnél kézfertőtlenítő használatát kérem és ehhez a fertőtlenítőt biztosítom.

Egyszerre csak egy vendég és egy terapeuta tartózkodhat a rendelő helyiségében. A megadott időpontokat úgy regisztrálom, hogy vendégeim lehetőleg ne találkozzanak.

Rendelőben a vírus hatástalanításához virucid , baktericid (vírusölő, baktériumölő) hatású fertőtlenítőszereket alkalmazok. Ezen kívül minden este ózongenerátoros fertőtlenítést végzek , hogy a rendelő reggel maximálisan tisztán és kórokozó mentesen várja a vendégeket! A kezelések alatt légtisztítógép üzemel .

Előre is köszönöm a türelmüket és megértésüket mindenki biztonságának és egészségének megőrzése érdekében.
MILYEN FIZETÉSI MÓDOK ÉRHETŐK EL?
Készpénz.
MIT HOZZON MAGÁVAL?
Leleteit:
- MR
- CT
- Ultrahang
- Röntgen
- Orvosi szakvélemény